Ta ansvar for din egen kropp 

Du kjenner selv din egen kropp, dine eventuelle skader og smerter, om du er i tvil om yoga er noe for deg, ta kontakt med din lege eller fysioterapeut. Timene hos Mindful Moments - Yoga, anbefales til personer som kan komme seg opp og ned fra gulvet (uten støtte), utenom dette skal timene passe for alle aldre, fra ung voksen til eldre, alle nivåer, alle størrelser, mann og kvinne. Yogalæreren er der for å lære deg yoga, og guider deg så godt hun kan med kunnskapen hun har, men du må selv ta ansvar for din egen kropp. MindfulMoments - Yoga tar ikke ansvar om du skulle påføre deg skader eller smerter i timene, verken online eller fysisk, derfor er det viktig å lytte til din egen kropp og dens signaler. Man skal ikke kjenne skarpe smerter når en gjør yoga, en følelse av litt strekking når man går litt dypere inn i stillinger er helt i orden, en følelse av stivhet i kroppen er også vanlig. Man skal kunne ha tilgang til, og rom i kroppen for gode dype pust, om du føler at en stilling hemmer fri flyt av pusten i kroppen din har du gått for dypt i stillingen i forhold til ditt nivå. Pusten er en fin guide å følge. Aldri tro at du er for stiv til å begynne med yoga, yoga hjelper spesielt for stive kropper. Man blir mykere ved regulær yogapraksis.

Mottoet "reisen blir til mens du går" er viktig å ha med seg til hver yogatime. Gjør ditt møte med yoga til en god opplevelse ved å jobbe med å droppe tanker om mål, prestasjon og sammenligning. Alle kropper er unike og forskjellige, vi praktiserer yoga med letthet og glede ut i fra hvor vi er i øyeblikket "her og nå" ut i fra dagsform og energinivå. Yoga praktisert med tilstedeværelse og mindfulness skal kunne oppleves som helsebringende, helbredende, velgjørende, beroligende og gledefylt, man kan selvfølgelig også møte på vanskelige følelser og tanker, men det trenger ikke å være negativt, her har en da god anledning til å jobbe med aksept og observasjon, yoga handler mye om akkurat det.   

Trivsel og Ansvar 

Gjelder timer med fysisk oppmøte 


 • For at alle skal trives og for at du skal ha best effekt av yogatimen, ber vi deg følge punktene under.

 • Ta gjerne med et eget lite håndkle/teppe til å ha oppå utstyret, spesielt under overkroppen/ansiktet- av hygieniske årsaker. En egen yogamatte kan også brukes.
 • Begrens, eller ikke bruk parfyme, i yoga bruker vi lange dype pust og mange er sensitive mot parfyme.
 • Heng klær og vesker/mobiler på knaggene før du går inn i selve yogarommet.
 • Slå av, eller ha flymodus på mobilen før timen begynner.
 • Ta med egen drikkeflaske med vann.
 • Ikke kom etter timen har begynt da det kan være låst, vi begynner med avspenning.
 • kom heller ikke veldig lenge før timen begynner i tilfelle du kommer til låste dører eller før rommet er gjort klart. I så fall går det an å vente i gangen ved ytterdøren, eller ute.  
 • Må du gå før timen slutter, gå da før avspenning (15-10 min før timen slutter)
 • Ha på klær som ikke begrenser bevegelse.
 • Det anbefales ikke å praktisere yoga på full mage. La det være minst halvannen time mellom et måltid til timen begynner. Det beste er å vente med å gjøre yoga 2 til 3 timer etter man har spist et måltid. Småsnacks går fint inntil en time eller halvtime før timen (banan, frukt, nøtter osv)
 • Prøv og ikke vær høylytt når du er i yogarommet, folk kommer ofte til yoga etter en hektisk hverdag og søker ro og fred.
 • Om du har spørsmål eller tilbakemeldinger til instruktøren men det er knapp tid før timen begynner, vent da heller til etter timen, eller send en e-post på forhånd.
 • Om du vet du kommer til å ha fravær på din time, si da fra så fort som mulig. Vi har en ordning hvor vi tilbyr at deltaker kan bytte time til en annen dag eller time. Da må vi vite på forhånd så vi kan sjekke om det er plass på timen du ønsker i stedet.
 • Instruktøren bruker noen ganger naturlige, rene eteriske oljer ved å massere deg kort og lett på nakken, skuldre eller hodet på slutten av timen, dette for å hjelpe deg å lande enda mer inn i avspenning. Si fra om dette er et problem for deg, vi har forståelse for at ikke alle ønsker å bli rørt ved, det samme gjelder justeringer i stillinger.  

Betalingsvilkår og påmelding 

Dette gjelder Timer med fysisk oppmøte


Alle deltakere må lese gjennom denne seksjonen.

Påmelding er bindende!


Påmelding: Du melder deg på et kurs/time ved å sende en e-post til mymindfultime@gmail.com med fullt navn og postadresse. Skriv navnet på valgt kurs i temafelt. Faktura vil bli sendt før kursets oppstart og betaling må gjøres innen fristen på fakturaen. Man kan også bruke vipps, vipps til Mindful Moments #520887
Avmelding:
Påmelding er bindende, men om du ønsker å melde deg av, må dette gjøres innen to uker før kursets oppstart for å bli tilbakebetalt kursbeløpet minus et administrasjonsgebyr på kr 500. Om du vil melde deg av etter 14 dager før kursets oppstart blir hele kursbeløpet ikke tilbakebetalt med mindre du kan vise til legerklæring. Kursbeløp minus admingebyr på kr 500 blir da tilbakebetalt ved gyldig legerklæring.
Drop-in
Det er mulighet for drop-in for 190 kr per deltaker pr time. Dette må avtales på forhånd. Beløpet vippses til Mindful Moments - #520887- , i "kjøp og betal" funksjonen i din vipps.
Betalingsordning:
Om man er i en situasjon hvor man ikke kan betale alt på en gang har man mulighet til å dele opp betalingen i 2 omganger. Dette etter særskilt avtale. Da bruker man samme faktura. I dette tilfellet må man betale halvparten før oppstart og den halvparten halveis inn i kurset.
Betaling for enkeltstående events/workshops/drop in.
Du melder deg på et event ved å sende e-post med ditt navn til mymindfultime@gmail.com, skriv hvilket event i temafelt (feks gongyoga) Deretter betaler du via vipps til nummer: #520887 - Mindful Moments. Via "KJØP OG BETAL" funksjonen i din vipps. Beløpet du betaler for disse timene blir ikke tilbakebetalt etter du har meldt deg på med mindre du kan vise til gyldig legeerklæring. Uteblir du fra en enkeltstående time kan du ha beløpet timen kostet til gode ved neste event om det er plasser tilgjengelig. Dette må sjekkes på forhånd før neste event.