Kurs og Kalender

Yogakurs og happenings, 2023. 

   

Torsdag 5/1-23. Mindful -Yogaflow. (Pågår, men drop in er mulig)  

7 ukers yogakurs med Vibeke, hos Inxhale Yoga Bjørkelangen, med oppstart 5 Januar, slutter 16 februar. Tid: kl 19.00 - 20.15. Pris: Kr 1400. 
Du melder deg på med vipps - 1400 kr til Inxhale yoga - #728789. VIKTIG - skriv YogaFlow i vippsmeldingen, så vi vet hvilket kurs til hører til. Drop In kan være mulig (220 kr) men ved påmelding er du garantert plass. Påmelding lønner seg, for det er når man praktiserer yoga regulært at du vil oppleve best effekt. Er man påmeldt kurs hos Inxhale Yoga, kan man velge en annen dag/time om du har fravær på time på påmeldt kurs - altså du kan ta igjen en time en av de andre dagene, innen samme uke, men med en annen yogalærer. 
Les "trivsel og ansvar" her på siden, før du melder deg på timer og kurs.
I Yogaflow timene jobber vi med hele kroppen, med flyt, bevegelse, balanse, styrke, pust, tilstedeværelse, avspenning, stillhet og meditasjon. Man er aldri for "stiv" til å begynne med yoga, stivhet er en veldig god grunn til å starte med yoga. Velkommen.

Kontakt Inxhale yoga for mer informasjon:  

https://www.sjamanyoga.no/

Event! 

Søndag 29/1-23 kl 18.00. 

Yinyoga og gongavspenning med Heidi og Vibeke.
Tid: 1800-2030
Pris: 430kr (vippses til #502243)
Hvor: Vaajma Yoga, Strømsveien 46, 2010 Strømmen. 2,5timer med rolig yoga og gong. 

Dette er en veldig rolig yogatime, passer for deg som virkelig ønsker å roe ned hele systemet, det blir for det meste rolige liggende stillinger med myk strekking og dype rolige pust, og lang avspenning med gong. Møt litt himmel, univers, og ro. 

Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å melde deg på, send (Heidi) en sms på mobil: 48341905.  

Yogakurs Mars/April 2023

Yogakurs oppstart 2 mars kl 19.00, avslutter 20 april, (undervisningsfri påsken torsdag 6 april) 7 torsdager, pris kr 1400 pr deltaker. For påmelding: - Vipps til INXHALE YOGA #728789 Skriv YOGAFLOW i meldingen. I denne timen fokuserer vi på flyt (Chi/Prana og YinYang) gjennom hele kroppen, gjennom bevegelse/mobility, balanse, styrke, strekking, mindfulness og avspenning. 

Om du ønsker bedre balanse, mykere ledd, bedre sirkulasjon, bedre og friere/roligere/dypere pust, og teknikker for å roe ned sinnet, er dette kurset for deg. Deltakere har sagt at de føler seg roligere i sinnet, og mykere og sterkere i kroppen, samt at de får bedre energi, etter yogaflow timene. Passer for alle, men du må kunne komme deg opp og ned fra gulvet uten støtte. 

  https://www.sjamanyoga.no/