Little box of mindfulness

THE LITTLE BOX OF MINDFULNESS

Ro ned et stresset sinn med Little Box of Mindfulness, en brukervennlig trio av aromaterapi roller-balls for bidra til å klarne sinnet og finne ro. Blandet av Tisserand med 100% naturlige rene eteriske oljer, har hver roller-blanding blitt laget for å hjelpe de med travle sinn, og som trenger fokus og ro. Disse kan brukes når som helst på dagen etter behov.   


kr 330,00

Påføres på puls punktene. Pust inn de botaniske duftene, og la reseptorene i huden ta i mot effekten av de rene naturlige oljene.  

Dette settet inneholder: Breathe Deep Pulse Point Roller Ball 10ml: En beroligende blanding av appelsin, petitgrain og koriander. Mind Clear Pulse Point Roller Ball 10ml: Kjølende blanding av mynteolje, avslappende lavendel og oppløftende sitronolje kan gi lindring fra spenninger og hodepine. Real Calm Pulse Point Roller Ball 10ml: En beroligende blanding av lavendel, bergamot og patchouli for å hjelpe deg å lande på slutten av dagen, eller ved behov.  

Når tankene dine trenger en pause, vil Breathe Deep gi den perfekte muligheten til å re-fokusere, gi deg selv noen gode dype pust med denne. Finn klarhet med Mind Clear, en oppløftende og forfriskende blanding. Når du trenger tid på slutten av dagen for en "time out" er Real Calm det perfekte valget.

Hvorfor vi elsker "Little box of mindfulness"

Disse praktiske pulspunkt roller ball flaskene kan enkelt kan brukes på farten og passer perfekt i vesken eller skrivebordsskuffen for når du trenger dem mest, uten oljesøl.  

For utvortes bruk, unngå kontakt med øye området, åpne sår o.l.

NB - disse produktene kan på ingen måte brukes som erstatning for medisiner eller annet viktig kosttilskudd, som foreskrevet av helsepersonell. Dersom du har helserelaterte plager eller tegn på sykdom, ta alltid kontakt med lege.