Lavendel og Kamille kroppsspray

Denne herlige milde multisprayen har mange funksjoner. Mild nok for sensitiv hud, men også effektiv til å jage bort irriterende innpåslitne insekter, enten via å spraye den på kroppen eller rundt deg i rommet. Denne er et must om sommeren, med balanserende beroligende lavendel og kamille. Ro ned og balanser huden etter mye sol, bading og myggstikk, eller spray litt på puta di, eller i rommet før du skal sove. . 

kr 199,00

LAVENDER & CHAMOMILE BODY MIST

Ro ned tørr, sensitiv eller allergisk hud, en spray for å nære huden og roe ned sinnet. Denne alkoholfrie, milde og forfriskende sprayen inneholder beroligende lavendel og kamille eteriske oljer og er mild nok for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Lavendel & Kamilles nærende egenskaper vil etterlate huden myk og glatt.

Bestående av 100% naturlige rene eteriske oljer kan du være sikker på at denne myke og beroligende blandingen vil roe ned både sinn, kropp og sjel.

Hvorfor vi elsker den

Vi elsker produkter som kan brukes til flere formål, og denne sprayen er absolutt det. Denne beroligende kroppssprayen vil ikke bare roe og ta vare på huden, men det vil også gi et øyeblikk av ro når den sprayes på en pute for de som har problemer med å sove eller som en beroligende romspray. Perfekt for å ha med på reise eller ha i i vesken for bruk hele dagen.

Inneholder 100% naturlige, rene eteriske oljer, vegansk. Alkoholfri.

Ingredienser Aqua (Vann), Polysorbat 20, Fenoksyetanol, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olje, Lavandula Hybrida (Lavandin) Olje, Ethylhexylglycerin, Pelargonium Graveolens (Geranium) Olje, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower (Kamille) Olje, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Citral.*

*Naturlig forekommende i eteriske oljer.

For utvortes bruk, unngå kontakt med øye området og åpne sår.  

NB - disse produktene kan på ingen måte brukes som erstatning for medisiner eller annet viktig kosttilskudd, som foreskrevet av helsepersonell. Dersom du har helserelaterte plager eller tegn på sykdom, ta alltid kontakt med lege