Mindful Moments = øyeblikk av bevisst tilstedeværelse. 

Mindfulness kan også gjelde når når det kommer til produktene vi bruker i hjemmet vårt, i luften, i matvarer, i medisiner/kosttilskudd, og produkter vi bruker på huden. Det å være bevisst på hva som finnes av kjemikalier og tilsetningsoffer i produkter vi bruker, om de er dyrevennlige, naturlige og etisk fremstilt, det er noe som er viktig for Mindful Moments Shop. 

Mindful Moments Shop prøver så godt det lar seg gjøre, å ha et sortiment med utvalg av naturlige, rene og dyrevennlige produkter. Det å være "mindful"  i livet, kan jo også handle om bli mer bevisst rundt produktene man kjøper og bruker, hva man putter i kroppen sin, også via huden og luften i hjemmet, via rengjøringsmidler, hudkremer, og mat. Mange av de vanlige hverdagslige husholdningsproduktene vi har i våre hjem, og bruker regelmessig, inneholder ofte allergifremkallende kjemikalier, det ikke er bra for oss i lengden.    

Eteriske oljer kan for eksempel tilsettes naturlige kremer og rengjøringsmidler/sprayer. Det finnes et ganske bra utvalg av nøytrale, mer miljøvennlige vaskemidler og hudprodukter med færre kjemikalier i vanlige butikker for tiden, disse kan man tilsette sine egne naturlige eteriske oljer, for frisk duft og rensende effekt. Sitron og lavendel for eksempel, fungerer supert til å tilsette i nøytrale rengjøringsmidler, og for eksempel Rosmarin til hårprodukter. Ta deg gjerne tid til å google hvordan man kan bruke eteriske oljer. Tisserand sine egne nettsider har mye bra informasjon.  Det er viktig å bruke rene og naturlige oljer. Det finnes mye rart av oljer der ute, som kan utgi seg for å være rene og naturlige eteriske oljer, men gjør litt research selv. En naturlig eterisk olje skal kun inneholde oljen fra planten, eller treet, bladet, blomsten, frøet eller urten. Tisserand sine oljer er garantert rene, naturlige, og etisk fremstilte oljer, med oppstart i England på slutten av 70 tallet, er de et velkjent merke blant aromaterapeuter og naturmedisinere.  

Denne lille nettbutikken ble skapt ut av en lidenskap for helsefremmende, naturlige,  rene og trygge produkter. Produkter som kan bedre søvn, redusere stress, bedre fordøyelsesplager, IBS, allergi, hudproblemer, luften i ditt hjem, energi og mye annet.  

Mange av produktene i denne butikken kan brukes til å skape din egen "retreat" hjemme. Om du elsker yoga, meditasjon, eller er nysgjerrig  på eteriske oljer, naturlige helse, og velværeprodukter.