Litt informasjon om opphavet til noen av de naturlige produktene hos Mindful Moments shop. 


Tisserand: - Etablert i 1974. Står for erfaring, kunnskap og ekspertise, og produserer rene, naturlige produkter du kan stole på. Tilbyr innovative produkter som gir en helhetlig tilnærming til velvære og skjønnhet. Gjør aromaterapi tilgjengelig for alle, og kan kunsten med og tilpasse produkter til våre raske moderne liv, uten å miste kvaliteten de er kjent for. 

Aqua Oleum: Aqua Oleum er et selskap med en arv som strekker seg over tre generasjoner, basert på ekspert familiekunnskap om eteriske oljer. I over 30 år har de bygget sitt markedsomdømme basert på enestående produktekspertise og høye etiske standarder sammen med en reell forpliktelse til å levere oljer av topp kvalitet til en rettferdig pris. Aqua Oleum var et av de første aromaterapiselskapene som ble etablert i Storbritannia og har vært banebrytende for mange innovasjoner på feltet gjennom årene. Siden 1980-tallet har det opprettholdt sitt rykte for å levere et stort og omfattende utvalg av høykvalitets eteriske oljer, absolutter, bæreroljer og aromatiske produkter både i Storbritannia og internasjonalt. Om du ikke finner oljen du ser etter til i nettbutikken her, kan de bestilles. Send en E -post til post@mindfulmomentshop.no med forespørsel. 

Weleda: - Helt siden Weleda ble grunnlagt i 1921, har selskapet fremstilt ekte og naturlig hudpleie basert på naturlige ingredienser. Hudpleieseriene er basert på planter som har en unik og legende effekt på huden. Planter fra egne økologiske og biodynamiske avlinger hvor miljøet har fokus i alle ledd, fra dyrking til ferdig produkt. Basen i produktene er kaldpresset vegetabilske, rene oljer som inneholder viktige vitaminer, antioksidanter og fettsyrer.